Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van het beste uit De Kennis van Nu / Focus en het laatste nieuws!

MELD JE AAN
Atlantische Oceaan Ocean Wolken water

De Kennis van Nu organiseert tot en met zaterdag 28 oktober een wolkenwedstrijd. Wil jij meedoen? Stuur ons dan een foto toe van een bijzondere wolk. Je maakt kans op het boek The Cloud Collector's Handbook.

Wolken zijn er in allerlei soorten en maten. De Kennis van Nu toont tot eind 2017 elke week een korte reportage over een bepaalde wolk.

De hele dag door drijven boven ons hoofd wolken voorbij. Zie jij een bijzondere? Vergeet dan niet een foto te maken en die ons toe te sturen! Je doet dan mee aan onze wolkenwedstrijd. De wedstrijd loopt tot en met 28 oktober 2017. De winnaar van de wedstrijd maken we bekend op donderdag 2 november in onze nieuwsbrief.

Wat kun je winnen?

De ingezonden foto’s leggen we voor aan wolkenspotter Gavin Pretor-Pinney. Hij zal bepalen welke wolk de wonderlijkste is, maar ook uitleggen waarom de wolk op de foto zo bijzonder is. De winnaar ontvangt een door Pretor-Pinney gesigneerd exemplaar van The Cloud Collector’s Handbook.

Gavin Pretor-Pinney

Pretor-Pinney is een van de wolkenexperts die te zien zijn in De Kennis van Nu. In 2015 richtte hij de Cloud Appreciation Society op. Al zijn leven lang spot Pretor-Pinney wolken en hij heeft er zelfs eentje benoemd: de Asperitas.

Hoe stuur je ons je foto toe?

Heb je een mooie foto die je ons wilt toesturen, vermeld dan in je bericht aan ons waar en wanneer je de foto hebt gemaakt. Dat vinden we leuk om te weten.  

Je kunt de redactie van De Kennis van Nu op meerdere manieren je foto toesturen.

E-mail: dekennisvannu@ntr.nl, onder vermelding van ‘wolkenwedstrijd’.

Facebook: stuur ons je foto toe in een persoonlijk bericht via facebook.com/dekennisvannu.

Twitter: stuur je foto naar @dekennisvannu en gebruik #wolkenkijken.

Let op: door ons je foto te sturen, geef je ons automatisch toestemming om je foto rond deze wedstrijd op onze online kanalen te gebruiken. 

Happy Cloudspotting!