Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van het beste uit De Kennis van Nu en het laatste nieuws!

MELD JE AAN
telefoon

De Kennis van Nu Colofon

Wil je ons iets laten weten? Heb je vragen of opmerkingen, of wil je een bijdrage leveren aan de discussie?

Een crossmediale wetenschapsredactie van de NTR werkt aan De Kennis van Nu. De redacteuren en programmamakers van deze redactie werken voor TV, radio, In de klas en De Kennis van Nu online via diverse kanalen. We werken samen met Nieuwsuur en andere programma’s van de publieke omroepen en zijn altijd op zoek naar nieuwe vormen van samenwerken.

Maar wat we heel graag willen, is contact met onze kijkers, luisteraars en bezoekers van de website. We zijn benieuwd naar jouw mening over de onderwerpen die we behandelen. Wil je bijdragen aan de discussie rondom een onderwerp? Of wil je een thema onder onze aandacht brengen omdat je nieuwsgierig bent naar het hoe en wat, of vind je dat een groter publiek ervan moet kennis nemen? Aarzel niet en laat het ons weten. Wij gaan er dan mee aan de slag. We spannen ons in om zoveel mogelijk te reageren en tegemoet te komen aan wensen voor onderwerpen.

Hoe kom je in contact met de redactie?
Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Via onze sociale media kanalen:

Je kunt makers eventueel rechtstreeks benaderen als je iets rond een specifiek onderwerp op de site wilt delen. Je kunt de contactgegevens van makers vinden via de icoontjes bij de auteur onderaan de pagina's.

We hebben natuurlijk ook een algemeen e-mailadres: dekennisvannu@ntr.nl.